Een trimster met liefde en passie

Rated 5,0 out of 5
18 december 2022

Gisteren mijn 2 Maine Coon poezen mogen laten trimmen bij Ada. Door haar kennis van poezen, haar geduld en kundigheid zijn mijn 2 poezen weer prachtig. Geen tuigjes of handschoenen. Ze kijkt en luistert naar de behoefte van de kat. Daarnaast wordt je geadviseerd wat je zelf ook kan doen thuis. Ik kom zeker terug

Geduld en liefde

Rated 5,0 out of 5
23 juni 2022

Wat een goede ervaring, ik heb zoveel geleerd hoe je met een maine coon om moet gaan, hoe je hem vast moet houden, kammen. Zij had alle geduld van de wereld. Zij rekent te weinig, ik ga gewoon wat extra betalen, zij doet zichzelf tekort. Petra

topper!

Rated 5,0 out of 5
10 maart 2022

In alle rust en met alle geduld is onze maine coon van haar vervilte plekjes en klitten ontdaan. Iets wat mijzelf bij haar niet lukte. Zelfs deze eerste keer een rustige kat met een mooie vacht mee terug naar huis! Zo fijn!

Was top

Rated 5,0 out of 5
2 september 2021

Op professionele manier is mijn kat geholpen met zijn vacht en kreeg goede voorlichting hoe ik het bij kan houden.

Super

Rated 5,0 out of 5
5 augustus 2021

Ik kom al een paar jaar bij Ada. Eerst met 1 Maine Coon en nu ook de tweede. Ze is een vakvrouw en het is altijd gezellig.

Paulien

Heel professioneel

Rated 5,0 out of 5
25 juni 2021

Mijn kat was nog te jong voor een echte ontwol-sessie. Dit wist ik niet, dus allemaal tips gekregen over hoe ik hem kan borstelen, ontwollen en rustig kan houden. Hier heeft Ada echt alle tijd voor genomen. Ben hier ontzettend blij mee en was een goede oefening voor mij en mijn kat. Dankjewel, Ada! Als hij wat ouder en hariger is kom ik zeker bij je terug! 🙂

kater van 19 jaar voor het eerst naar de trimsalon

Rated 5,0 out of 5
27 maart 2021

mijn 19 jaar oude kater voor het eerst in zijn leven naar de trimsalon. Wat een fantastische ervaring was dit. Ada is zo liefdevol em professioneel met dieren. Het was echt een fantastische ervaring. Iwan ziet er weer prachtig uit. Heel erg bedankt voor het weer mooi maken van Iwan.

De beste !

Rated 5,0 out of 5
12 januari 2021

Ik zit al jaren bij Ada voor mijn kater Maine Coon Sam.

Ada heeft een dijk van een ervaring en geeft goede tips en trucks hoe jij je kat of poes het beste kan blijven verzorgen. Tijdens de trimsessie maakt Ada altijd een praatje. Een goede service voor een mooie prijs.

Hele aardige dame, super lief voor katten

Rated 5,0 out of 5
21 december 2020

Een hele fijne ervaring, ik ga altijd met een goed gevoel weg

Perfect

Rated 5,0 out of 5
2 december 2020

Bij deze trimsalon krijg je waar voor je geld. Ada, neemt de tijd voor je huisdier en geeft de behandeling die de vacht van je huisdier nodig heeft.