Ferrari
Ferrari is onze oudste van bijna 10. Ze is het kleinst maar wel de baas. Een kleine felle rooie als het moet.

Elite
Elite is onze mooie witte dame met blauwe ogen. Zij is 8 jaar geleden in onze cattery geboren. Haar blik is zo mooi.

Zoë 
Zoë is net moeder overste. Zij is alweer bijna 8 jaar oud maar nog steeds let zij op haar dochters wat zij aan het uitspoken zijn.

Blazer
Blazer is onze grote jongen van bijna 6. Hij kan erg indrukwekkend zijn met zijn looks maar als hij miauwt klinkt dat zo lief. Hij komt altijd in de avond even knuffelen op schoot. Erg leuk met zijn gewicht.

Jazz
Dan komt Jazz van 5. Zij is een dochter van Zoë. Ze wil nooit opgetild worden maar als ze aandacht wil dan komt ze bij je hangen en miauwt ze erg hard om je aandacht te trekken. Vervolgens hangt ze in je nek als een sjaal en kan ze wel een uur kneden met haar pootjes.

Lola
Lola is een prachtige grote meid van 4 jaar met een ontzettend lief karakter. Echt een zachtgekookt eitje. Blazer is haar vader en dat is wel te zien. Lola vind het leuk om kusjes op haar hoofd te krijgen en daar vraagt ze ook echt om.

Misty
Misty is één van onze jongste van bijna 4 en echt nog een kleine meid. Ze weigert brokjes te eten maar slijmt wel de hele dag om eten bij je. En oh wee als je haar pest, dan komt moeder Zoë wel even kijken wat er aan de hand is.

Enzo
Enzo is onze jongste aanwinst van net 1 jaar. We hebben hem als vriendje aangeschaft voor Blazer omdat die mannen elkaar wel kunnen hebben. Enzo is een echte etterpuist die de hele dag kan klooien met mens en kat. Maar in de avond wil hij aandacht en komt dan ontzettend lief bij je hangen en knuffelen.