Ik ben Ada Urmston en eigenaar van de kattentrimsalon Carcoons en de gelijknamige (kleinschalige) cattery in Ter Aar.

Goed bereikbaar
Carcoons is goed bereikbaar met de auto, op loopafstand is namelijk voldoende gratis parkeerplaats aanwezig.

De kattentrimsalon & cattery is gevestigd in Ter Aar, gemeente Nieuwkoop. Wij zijn vanuit heel Zuid-Holland goed bereikbaar. Ik ontvang dan ook veel klanten vanuit Alphen aan den Rijn en Leiden.

De cattery
Ik ben verliefd geworden op Maine Coons. Het is een prachtig ras met een geweldig karakter en een fantastische vacht. Je kan niet anders dan van deze katten houden.

Op dit moment heb ik 8 katten. Ondanks de lange vacht, kunnen mijn katten altijd naar buiten in een speciaal afgeschermde tuin. Dat vind ik fijn voor ze: lekker rennen en een frisse neus halen.

De kattentrimsalon
Ik run de kattentrimsalon sinds januari 2016 . Er zijn veel hondentrimmers en maar weinig kattentrimmers en daar liep ik tegen aan. Katten hebben ook een goede vachtverzorging nodig. Ik merkte met mijn langharige katten dat een beetje kammen niet voldoende was. Om hun goed te kunnen verzorgen en show klaar te maken, ben ik de kattentrimopleiding begonnen aan de Martin Gaus Academie. Deze heb ik met succes afgerond en sinds die tijd ben ik ook officieel begonnen met mijn eigen kattentrimsalon.

Alle katten krijgen een eigen speciale behandeling in mijn kattentrimsalon. Ik neem de tijd voor ze en geef iedere kat de aandacht die hij nodig heeft. Benieuwd naar mijn unieke aanpak? Lees de pagina: de katttentrimsalon.