Heullllll blij

Rated 5,0 out of 5
23 januari 2024

Heeel blij met Ada en mijn poes ook mijn poes is herboren vanochtend alleen maar aan het spelen. Ada je bent een toppertje en mijn man ook 😉 heel veel respect voor je.. dank je wel dat je me poes van het vilt hebt afgeholpen ze is heel blij.. ik rij er een stuk voor om met plezier 😘

Senior ( bijna 16 jaar) Britse Korthaar van schubbig naar glad

Rated 5,0 out of 5
10 augustus 2023

Voor onze Britse korthaar Diesel, met langhaar vader, al tijden gezocht naar goede behandeling voor zijn schubbige vacht. Van de eerste eigenaar een Furminator gekregen. Daarmee een tijd gekamd. Bij de dierenarts om tips gevraagd. En ook daar 1 keer voor vachtbehandeling geweest. Dat leidde tot niets. Zelf jaren met kam en later met een handschoen in de weer. Ada vertelde dat dit niet werkt voor de ondervacht.

Bij Ada een meer dan uitstekende uitleg gekregen over vachtbehandeling . Uitleg over de ondervacht.

En hoe de kat vast te houden tijdens het kammen. Na een uur lag er een reusachtige bol haar naast Diesel( onze kat) op de werktafel. Voor het eerst zag ik de prachtige vachtkleur, glad gekamd, niet meer schubbig.

Ada geeft een meer dan goede uitleg, alle aandacht en rust voor de kat en de kattenliefhebber. Geen stress.

Heel gezellig bij Ada en ondertussen kreeg Diesel een bijna rustgevende en prachtige behandeling.

Een juiste kam bij Ada gekocht. Thuis gelijk de oude poets-spullen weggedaan.

Ada super dankjewel voor jouw trimbehandeling, Diesel is helemaal prachtig nu.

Tot de volgende keer 🙂

Dikke knuffel van Lucia en Diesel.

Wat een professionele trimster

Rated 5,0 out of 5
23 juli 2023

Onze Bas (Maine Coon) had behoorlijk wat klitten en vervilting. Ada was zo geweldig, eerst heel rustig Bas op zijn gemak stellen. En toen pas aan het werk.

Met heel veel geduld en respect voor Bas is alles eruit gehaald. Kreeg terecht een standje van Ada, had het nooit zo ver mogen laten komen. Naar huis met klit en vilt vrije Bas en tips en een super kam hoe ik Bas zijn vacht moet onderhouden.

Dankjewel lieve Ada, je bent een toppertje

Liefs Bas en Hester

Een blije MC eigenaar!

Rated 5,0 out of 5
1 juli 2023

Gisteren is Koentje bij Ada geweest en wat is hij weer prachtig geworden.

I.v.m met een operatie en daarna hernia heb ik hem niet goed bijgehouden. Dus voor t eerst sinds 5 jaar had hij klitten😢.

Maar na een flinke klus voor Ada is Koentje weer prachtig en ik dolblij!

Nogmaals mijn dank Ada!

Liefs,

Esther

Super goed met de katten

Rated 5,0 out of 5
28 juni 2023

Super goed met de katten

Top

Rated 5,0 out of 5
14 februari 2023

Fantastisch geholpen, kan heel goed met katten omgaan, stelt ze gerust en neemt alle tijd. Nu tijd om weer terug te gaan!

Viltige vacht snel verholpen

Rated 5,0 out of 5
31 januari 2023

Met de vacht van mijn Scottish Fold wist ik even geen raad meer. Zoekend op het internet kwam ik deze trimsalon tegen met goede reviews. Ik ben blij dat ik hierheen gegaan ben want mijn Scottish poes is weer helemaal de oude. Ze speelt weer en rent weer als een dolle. Wel een bijna kaal buikje en wat plukken maar die blijven toch verborgen door het lange haar. Met goede tips en een uitleg over verschillende kammen ben ik geholpen zodat ik hopelijk dit probleem niet meer heb. Dankjewel Ada!

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
21 januari 2023

Goede trimster met heel veel liefde en geduld voor onze kat. Heel erg tevreden!

Topper, geduldig en vakkundig!

Rated 5,0 out of 5
4 januari 2023

Ada neemt de tijd, waardoor mijn ragdoll ook rustig bleef en alles toe liet! Ada heeft ook tips en legt uit wat je zelf kunt doen. Daarom heb ik ook een professionele kam bij haar gekocht om diep in de vacht te kunnen komen. Wij komen zeker weer terug!

Een trimster met liefde en passie

Rated 5,0 out of 5
18 december 2022

Gisteren mijn 2 Maine Coon poezen mogen laten trimmen bij Ada. Door haar kennis van poezen, haar geduld en kundigheid zijn mijn 2 poezen weer prachtig. Geen tuigjes of handschoenen. Ze kijkt en luistert naar de behoefte van de kat. Daarnaast wordt je geadviseerd wat je zelf ook kan doen thuis. Ik kom zeker terug