Viltige vacht snel verholpen

Rated 5 out of 5
31 januari 2023

Met de vacht van mijn Scottish Fold wist ik even geen raad meer. Zoekend op het internet kwam ik deze trimsalon tegen met goede reviews. Ik ben blij dat ik hierheen gegaan ben want mijn Scottish poes is weer helemaal de oude. Ze speelt weer en rent weer als een dolle. Wel een bijna kaal buikje en wat plukken maar die blijven toch verborgen door het lange haar. Met goede tips en een uitleg over verschillende kammen ben ik geholpen zodat ik hopelijk dit probleem niet meer heb. Dankjewel Ada!

Aanrader!

Rated 5 out of 5
21 januari 2023

Goede trimster met heel veel liefde en geduld voor onze kat. Heel erg tevreden!

Topper, geduldig en vakkundig!

Rated 5 out of 5
4 januari 2023

Ada neemt de tijd, waardoor mijn ragdoll ook rustig bleef en alles toe liet! Ada heeft ook tips en legt uit wat je zelf kunt doen. Daarom heb ik ook een professionele kam bij haar gekocht om diep in de vacht te kunnen komen. Wij komen zeker weer terug!

Een trimster met liefde en passie

Rated 5 out of 5
18 december 2022

Gisteren mijn 2 Maine Coon poezen mogen laten trimmen bij Ada. Door haar kennis van poezen, haar geduld en kundigheid zijn mijn 2 poezen weer prachtig. Geen tuigjes of handschoenen. Ze kijkt en luistert naar de behoefte van de kat. Daarnaast wordt je geadviseerd wat je zelf ook kan doen thuis. Ik kom zeker terug

Geduld en liefde

Rated 5 out of 5
23 juni 2022

Wat een goede ervaring, ik heb zoveel geleerd hoe je met een maine coon om moet gaan, hoe je hem vast moet houden, kammen. Zij had alle geduld van de wereld. Zij rekent te weinig, ik ga gewoon wat extra betalen, zij doet zichzelf tekort. Petra

topper!

Rated 5 out of 5
10 maart 2022

In alle rust en met alle geduld is onze maine coon van haar vervilte plekjes en klitten ontdaan. Iets wat mijzelf bij haar niet lukte. Zelfs deze eerste keer een rustige kat met een mooie vacht mee terug naar huis! Zo fijn!

Was top

Rated 5 out of 5
2 september 2021

Op professionele manier is mijn kat geholpen met zijn vacht en kreeg goede voorlichting hoe ik het bij kan houden.

Super

Rated 5 out of 5
5 augustus 2021

Ik kom al een paar jaar bij Ada. Eerst met 1 Maine Coon en nu ook de tweede. Ze is een vakvrouw en het is altijd gezellig.

Paulien

Heel professioneel

Rated 5 out of 5
25 juni 2021

Mijn kat was nog te jong voor een echte ontwol-sessie. Dit wist ik niet, dus allemaal tips gekregen over hoe ik hem kan borstelen, ontwollen en rustig kan houden. Hier heeft Ada echt alle tijd voor genomen. Ben hier ontzettend blij mee en was een goede oefening voor mij en mijn kat. Dankjewel, Ada! Als hij wat ouder en hariger is kom ik zeker bij je terug! 🙂

kater van 19 jaar voor het eerst naar de trimsalon

Rated 5 out of 5
27 maart 2021

mijn 19 jaar oude kater voor het eerst in zijn leven naar de trimsalon. Wat een fantastische ervaring was dit. Ada is zo liefdevol em professioneel met dieren. Het was echt een fantastische ervaring. Iwan ziet er weer prachtig uit. Heel erg bedankt voor het weer mooi maken van Iwan.